Vorige Artikel 2 van 17 Volgende

Vriendschapsarmband - Wens

€ 6,95 (inclusief btw)

VRIENDSCHAPSARMBAND

Armbandjes zijn niet meer weg te denken als mode accessoire en uiteraard zijn ze daarom ook erg leuk om cadeau te geven. Deze Vriendschapsarmbanden zijn een modern armbandje waarin houten en edelsteen kralen zijn gecombineerd. De edelsteen is verkrijgbaar in meerdere soorten waardoor elk armbandje met bijhorende complimenteuze cadeaukaart een bijzondere betekenis heeft. 

De Vriendschapsarmbandjes zijn gecombineerd met liefdevolle, warme complimenten, waardoor de armband nog meer waarde krijgt voor de ontvanger. De collectie bestaat uit verschillende titels welke zijn verdeeld over 3 verschillende armbandjes. De armbandjes zijn gemaakt van houten kralen gecombineerd met echte edelstenen kralen, te weten; de groene steen Jade, de blauwe steen Aventurijn en de roze steen Rozenkwarts. Daarnaast zit er aan de meeste armbandjes
een bedeltje in de vorm van een hartje, een veertje of een klavertje bevestigd. (Er komen binnenkort meerdere van in ons assortiment.) De armbandjes zijn bevestigd op luxe cadeaukaarten waarbij op de achterzijde ruimte open is gelaten om een persoonlijke boodschap toe te voegen. De kaart heeft een afmeting van 8,65 x 19,75 cm. De armbandjes hebben een diameter van circa 7cm en zijn one-size-fits-all. Het bedeltje aan de armband is lood-, nikkel- en cadmium-vrij. 

© 2020 - 2023 Lunchpakketten bestellen & meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel