Leuke-kistjes.nl is een te gekke nieuwe webwinkel vol leuke thema gifts. De gifts zijn los te bestellen maar je kunt ze uiteraard ook bestellen met een leuk gepersonaliseerd kistje erbij. Vind je zelf de keuze te lastig? Wij hebben ook gevulde kistjes voor je! Leuke samengestelde pakketten, je hoeft zelf dan alleen nog maar de tekst door te geven. Hou vooral de website in de gaten, er komen steeds nieuwe thema's bij!

En... je kunt het uiteraard naar jezelf laten opsturen maar wij kunnen het ook direct naar het adres van de ontvanger opsturen, (met of zonder een kaartje erbij) wel zo gemakkelijk. Ook is er de keuze of je het gelijk mooi laat inpakken door ons!

Een leuke tip: Bestel er een leuk los houten kistje bij, hier kun je door ons een eigen en persoonlijke tekst op laten graveren. Zo heb je een uniek cadeau te pakken! Ook zijn er gevulde houten kistjes (ook met een eigen persoonlijke gegraveerde tekst) te bestellen, (voor diverse thema's samengesteld en er komen er steeds meer bij!) uniek en makkelijk. Doordat je er een eigen persoonlijke tekst op kunt laten zetten, maakt dat het helemaal af!

© 2020 - 2023 Lunchpakketten bestellen & meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel