Geslaagd. Wanneer is er reden om iemand uit dit thema iets te geven? Het woordenboek zegt hierover bijvoorbeeld; gelukt, succesvol, dat iets of iemand een toets heeft doorstaan of een examen of opleiding heeft gehaald...

Wanneer iemand is geslaagd voor school, rijbewijs of zwemmen is er reden voor een (klein) feestje. Wanneer iemand is geslaagd voor een opleiding of na een cursus een diploma heeft gehaald mag je best trots op diegene zijn. Dat mag gevierd worden. Wanneer iemand die je kent klaar is met een opleiding of cursus dan wil je hem of haar natuurlijk feliciteren. Bekijk hier een overzicht met geslaagd items om te feliciteren.

En... U kunt het uiteraard naar uzelf laten opsturen maar wij kunnen het ook direct voor u naar het adres van de ontvanger voor u opsturen, wel zo gemakkelijk.  

Een leuke tip: Bestel er een leuk los houten kistje bij, hier kunt u door ons een eigen en persoonlijke tekst op laten graveren. Zo heeft u een uniek cadeau te pakken! Ook zijn er gevulde houten kistjes (ook met een eigen persoonlijke gegraveerde tekst) te bestellen, (voor diverse thema's samengesteld en er komen er steeds meer bij!) uniek en makkelijk. Doordat u er een eigen persoonlijke tekst op kunt laten zetten, maakt dat het helemaal af!

 

© 2020 - 2023 Lunchpakketten bestellen & meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel