Hier vindt je een aantal feiten en weetjes terug en zullen we je zoveel mogelijk overal van op de hoogte brengen.

 1. Wat houdt onze inpakservice in
  Je kunt bij ieder item aangeven of je het door ons wilt laten inpakken of niet. Ieder kado wordt door ons passend naar de vorm en gelegenheid mooi ingepakt. Hieronder wat foto's wat je van ons kunt verwachten.

                  

           

           

   
 2. Een kaartje erbij...
  Als je kiest voor een Blanco kaartje met tekst:
  Dan kun je een tekst doorgeven die wij in een mooi letter type op een wit glanzend kaartje van 10x15 voor je afdrukken
  Als je kiest voor een Themakaart met tekst:
  Dan kun je doorgeven voor welk thema de kaart moet zijn (vader- of moederdag, verjaardag, beterschap, zomaar, geboorte enz. enz.) en je kunt ook de tekst doorgeven. Wij zoeken dan bij het thema een mooie (3D) kaart er voor je bij en zorgen dat je tekst daar ook op komt te staan.
      
 3. Verzenden of zelf ophalen.
  Uiteraard kun je een bestelling zelf bij ons ophalen op een dag en tijdstip welke we met je afspreken. Wij zijn gevestigd in Zwijndrecht (industrieterrein de Geer) De betaling is dan vooraf per IDeal of kan dan eventueel ook contant bij het ophalen worden voldaan, we spreken dat dan ervoor met je af.
  Als je bij het afrekenproces aanklikt dat je het zelf komt ophalen worden automatisch de verzendkosten weer in mindering gebracht! 
  Maar we kunnen het ook direct naar de ontvanger voor je opsturen, mooi ingepakt en al en met of zonder kaartje erbij, je kunt dit per cadeau helemaal naar eigen wens erbij aanvinken. Voor verzending van een pakket rekenen we er € 6.95 voor bij en als het een zogenaamd brievenbus pakket betreft komt daar € 4.95 voor bij. Indien je meerdere pakketjes voor diverse adressen hebt zul je per adres een aparte bestelling moeten maken, zo worden uw verzendkosten juist berekend en kan ook niet een bestelling op een verkeerd adres terecht komen. Als je meerdere cadeaus uitkiest voor 1 adres en het past allemaal gewoon in 1 verzenddoos dan betaal je uiteraard gewoon 1x de verzendkosten. Mochten er 2 of meer dozen nodig zijn nemen we daarover contact met je op om te bespreken hoeveel verzendkosten er nog bij gaan komen en of je het dan nog steeds wilt laten verzenden of dat je het dan toch zelf wilt komen ophalen. Zodra wij het pakket ter verzending aanbieden ontvang je per mail dan uiteraard een track en trace code daarvan.
   
 4. Betaling per factuur
  Dit is mogelijk voor zakelijke klanten na het doorgeven van uw NAW gegevens met daarbij uw KvK en BTW nummer. Voor alle overige bestellingen geld dat wij uw bestelling opsturen nadat de betaling is voldaan aan ons. Per bank of per IDeal of als u zelf uw bestelling bij ons komt ophalen kan dit ook contant.

 

© 2020 - 2023 Lunchpakketten bestellen & meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel